Saba sentiers

Glamping: originaliteit en comfort op een ecologische camping in de Auvergne

In de Auvergne combineert kamperen luxe en natuur om glamping te baren. Dit concept plaatst u midden in de weelderige vegetatie, in een uitgeruste en luxe stacaravan. Voor de verandering kunt u kiezen voor een bijzondere accommodatie zoals een luxe hut of een Mongoolse tent. Bij glamping kunt u tijdens uw verblijf in de Auvergne uw batterijen opladen in een van de mooiste streken van Frankrijk. De sfeer zal er zijn. Veel activiteiten wachten op u ter plaatse.

Zei je glamping?

Glamping is een echt modefenomeen. Dit pakket voor buitentoerisme combineert glamour met de basisprincipes van kamperen. Het gaat om kamperen op een uitzonderlijke locatie in het hart van een natuurlijke omgeving. De locatie, oriëntatie en bouwmaterialen van uw stacaravan zijn met zorg gekozen. Bovenal zal uw accommodatie milieuvriendelijk zijn. Of het nu gaat om een ​​cottage, chalet of hut, de verhuur past in de natuurlijke omgeving. De tekenen van moderniteit zijn discreet om u in contact te brengen met de natuur. De voertuigen staan ​​geparkeerd aan de rand van een complex van enkele hectares om het beeld niet te bederven. Er is geen visuele vervuiling of motorgeluid, laat staan ​​uitlaatgassen. In uw huuraccommodatie zult u de verfijnde meubels, zachte verlichting en stijlvolle decoratie waarderen. De glamoureuze touch is overal aanwezig, tot in het kleinste detail.

Ongewone accommodatie tot uw beschikking

Bij glamping in de stijl van de Auvergne kunt u kiezen tussen een klassieke stacaravan of een ongewone accommodatie. Als u een uitzonderlijke vakantie wilt, is glamping Auvergne de mogelijkheid om in een hut hoog in de bomen te verblijven. Ja, deze kinderdroom zal in de Auvergne uitkomen. Je kunt jezelf voorstellen als Huckleberry Finn en Tom Sawyer. In ieder geval biedt uw accommodatie een adembenemend uitzicht over de omgeving.
De trailer is een ander type accommodatie dat populair is bij glamping-fans. Deze zigeunerwagen heeft alle gemakken van een hotelkamer. Het heeft zelfs een binnentoilet en goede isolatie. Dat gezegd hebbende, tenten zijn het meest geschikt als u met uw gezin komt. Ze zijn er in verschillende categorieën. Het is mogelijk om een ​​model te hebben dat groot genoeg is voor 5 of meer campers. Dit is het geval bij de Lodgetent en zijn drie bedden. Dan zijn er nog meer ongebruikelijke formules zoals het bubbelhuis.

Kampvuren en andere buitenactiviteiten

Bij glamping wordt u uitgenodigd om opnieuw verbinding te maken met basisplezier. Vergeet internet en kabelkanalen even en ervaar de kampvuursfeer. Geniet van de vreugde van liedjes die gezongen worden met vrienden die je daar ontmoet. De verhuurbedrijven hebben aan alles gedacht om je in de stemming te brengen. Er is de Noorse kaars en het gedempte licht. Als u meer van het type bent dat houdt van een rustig aperitief, ontspan dan! Je bent op de juiste plek. Uw gastheer nodigt u uit om te ontspannen op het terras van uw cottage. Het personeel serveert de kenmerkende cocktail van het hotel. Tijdens uw glamoureuze kampeertrip kunt u verschillende andere buitenactiviteiten ontdekken. Als u in de Auvergne bent, zult u niet kunnen weerstaan ​​aan waterpret zoals kanoën of kajakken. Wandelaars krijgen de kans om talloze toeristische trekpleisters te bezoeken. Le Puy en Velay, de vulkanen van de Haute-Loire en andere wonderen wachten op u.

Om te genieten van een goedkoper verblijf

Hoewel glamping relatief nieuw is, blijft dit concept volgers krijgen. Het trekt niet alleen kampeerders aan, maar ook degenen die gewend zijn op vakantie in 5-sterrenhotels. Inderdaad, tegenwoordig weten ze dat het mogelijk is om in een glamping luxe accommodatie met gestoffeerde meubels te boeken. Tot slot is het belangrijk op te merken dat glamping ook betekent dat je moet wennen aan betaalbare luxe. Ja, deze high-end versie van de camping respecteert het milieu, maar biedt ook goedkopere tarieven in vergelijking met high-end hotels. Dus wees niet langer bang om voor kamperen te kiezen, want de glamping-aanbiedingen zijn er om te voldoen aan uw behoefte om dicht bij de natuur te zijn en uw wens om in een comfortabele en luxe omgeving te leven, zonder al te veel te doen. uw budget schaden.

Blog

  1. 10 Nov. 2021Top 3 campings aan zee in Argelès7505
  2. 5 Oct. 2021Vogezen meren1390
  3. 28 Sept. 2020Een dag op de boot tijdens uw verblijf2381