Saba sentiers

Goedkope vakantie in de Cevennen op camping Les Plans

Camping Les Plans is een 3-sterrencamping in het hart van het nationale park van de Cevennen, in Mialet in de Gard. Het is een essentieel adres voor een goedkope vakantie in het zuiden van Frankrijk, in de Languedoc Roussillon. Het is perfect voor natuur- en strandliefhebbers dankzij de idyllische omgeving en het privéstrand aan de rand van de Gardon de Mialet. Een accommodatie tegen gunstige prijzen wacht op u op deze camping Cevennen aan de rivier. Ongeacht uw budget en de duur van uw verblijf, u zult zeker een geschikte accommodatie vinden tussen de beschikbare huurgamma's. Het privéstrand, de rivier de Gardon en de visvijver zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de vakantiewoningen. De verwarmde zwembaden, speelplaatsen, pizzeria, supermarkt, mini-golf, restaurant ... zullen uw verblijf verbeteren.

Ontdek en profiteer van de koopjes op de camping Les Plans

Om kleine budgetten een droomvakantie in de Gard door te brengen, verhuurt de camping Cevennen Les Plans stacaravans, chalets en voordelige huisjes. Er zijn echter luxe vakantieverblijven, ook aangeboden tegen redelijke prijzen gezien hun kwaliteit en niveau van comfort. Zo kunnen huurders slapen, hetzij in stacaravans, chalets of huisjes met twee tot drie slaapkamers; hetzij op een camping met caravan, in hun eigen tent, camper en caravan. Als de accommodaties comfortabel en intiem zijn, zijn de caravanplaatsen ruimer en hebben ze de nodige voorzieningen. De voordeligste tarieven zijn zeker die welke worden aangeboden tijdens promoties en goede deals op camping Les Plans, vanaf de opening in mei tot de sluiting in september. Dit kunnen promotionele aanbiedingen zijn voor een weekend, een hele week of meerdere nachten in stacaravans of staanplaatsen.

Blijf buiten het seizoen

In het laagseizoen, vooral buiten juli-augustus, hebben openluchthotels verlaagde tarieven voor vakantieverhuur en -diensten. De goedkope camping Les Plans is een van deze etablissementen die buiten het seizoen vakantiehuizen tegen lage prijzen aanbiedt. Zelfs tijdens deze periode kunnen vakantiegangers genieten van de zon, het verwarmde zwembad, de rivier en alle beschikbare diensten op de camping. Camping Les Plans heeft ook het label Acsi. Met andere woorden, het past de vaste voorkeurstarieven van de buitenhotels die lid zijn van het netwerk toe op de verhuur van buitenplaatsen op vertoon van de Acsi-kaart. Je moet gewoon in het laagseizoen komen om dit voorrecht te gebruiken.

Blog

  1. 10 Nov. 2021Top 3 campings aan zee in Argelès7506
  2. 5 Oct. 2021Vogezen meren1390
  3. 9 Janv. 2021Glamping: originaliteit en comfort op een ecologische camping in de Auvergne15789