Saba sentiers

We geven je tips over het huren van een boot in Griekenland

Een bootverhuur in Griekenland biedt verschillende routes. We maken een tocht door de Ionische eilanden, de Syronic Islands, de Cycladen Inslands en uiteindelijk de Dodecanese eilanden. Er zijn enkele formaliteiten die moeten worden gevolgd om veilig te kunnen zweven.

De bootverhuurgids tussen privé

Ten eerste, over afval, blijft al het afval aan boord en bij elke stop kun je je afval verwijderen. De toiletten stromen direct in het water, denk aan de ankerplaats als mensen baden. Vergeet ook niet dat je niets in het toilet gooit. Wanneer u weggaat, wordt de watertank van uw boot geladen van 150 tot 500 liter, afhankelijk van de grootte. Op grotere modellen is het gebruikelijk om water te ontzilten. Tijdens de navigatie kunt u verbinding maken met 12 V om uw mobiele telefoons op te laden via USB. De regel is dat je je schoenen uittrekt om aan boord te gaan. Bij het verlaten van de zee, is het noodzakelijk om te wassen met zoet water als u wilt gaan in de boot, omdat een douche buiten is.

De verhuurgids

Het is slechts een herinnering maar je hebt al alle informatie die je nodig hebt over deze bootverhuur. U kunt terecht bij een verhuurbedrijf dat alle formaliteiten online heeft. U dient deze huuraanvraag slechts één maand voor de vertrekdatum in te dienen. U moet ook een aanbetaling betalen die aan u wordt teruggegeven in het geval dat u terugkeert, de bootverhuur Griekenland is vanaf uw huurperiode.

Je hebt heel veel boottochten in Griekenland

De Cycladen zijn een archipel van Griekenland, gelegen in de Zuid-Egeïsche zee, aan de rand van de Zuid-Egeïsche Zee. De archipel bestaat uit ongeveer 250 eilanden, eilandjes en rotsachtige eilanden. Slechts 24 eilanden zijn bewoond. De Dodekanesos bevatten overblijfselen van het Byzantijnse Rijk, de Ridders van Sint-Jan, het Ottomaanse Rijk en de Italiaanse bezetting van de twintigste eeuw. Het klimaat is mild met een prachtig berglandschap en prachtige stranden. De Ionische eilanden zijn samengesteld uit zeven grote eilanden in de buurt van de westkust van Griekenland, die hen de naam Sept-Îles gaven, evenals verschillende kleinere eilanden.

De vegetatie is overvloedig en weelderig, met bossen, cipressen en olijfbomen, dankzij een mild klimaat, koeler en relatief vochtig. Er zijn veel aangename zandstranden met helder water.

Blog

  1. 10 Nov. 2021Top 3 campings aan zee in Argelès7505
  2. 5 Oct. 2021Vogezen meren1390
  3. 9 Janv. 2021Glamping: originaliteit en comfort op een ecologische camping in de Auvergne15788